Creartes Orchestra

img

CREARTES ORCHESTRA - orchestra copiilor este un proiect ambitios, de suflet, unic in spatiul cultural si educational romanesc.

Talentul este asemenea unui diamant neslefuit. Munca, perseverenta, imaginatia creeatoare si mai ales increderea in puterea interioara sunt uneltele ce pot slefui diamantul nostru interior pana cand, in final,el devine o bijuterie de mare valoare si orice raza de lumina il va atinge ii va da stralucire.

Suntem increzatori ca vom reusi. Copiii talentati si care studiaza, au absoluta nevoie de a culege roadele muncii lor. Pentru toti artistii mari si mici, recompensa suprema o reprezinta ropotul de aplauze.

Emotia ce strabate sufletul este unica atunci cand solitudinea scenei te invaluie si pentru ea toti artistii iubesc scena si o considera un loc in care visele se implinesc sub reflectoarele aprinse.

In mod concret toate modulele instrumentale propuse de Creartes Land isi vor gasi locul in proiectul CREARTES ORCHESTRA - orchestra copiilor, dezvoltand proiecte muzicale, concerte, serate muzicale, etc…

Parteneri

Educatia prin arta este prioritatea noastra.

Creartes Land isi propune sa promoveze valorile culturale romanesti.

Daca doriti sa devenim parteneri in aceasta calatorie va asteptam cu drag.

Contact

0311 072 463
0747 172 429
0727 333 306

E-mail: office@creartes.ro

Strada Gala Galaction nr. 85
Bucuresti, Romania