Creartes gallery

img

Creartes gallery - este un proiect in care vor fi implicati copiii talentati ai cursurilor de pictura, grafica, design vestimentar si are in vedere realizarea in spatii publice a unor expozitii si prezentari in care copiii sa-si faca vizibile atat talentul cat si munca.

Arta ne ofera cele mai multe si mai diversificate moduri de comunicare indirecta , subtila si extrem de incarcata de putere interioara. Acesta este si motivul pentru care toate domeniile artistice sunt folosite ca modalitate principala de comunicare in spatiul public, sau se utilizeaza ca mijloace neconventionale de terapie si suport psiho-emotional.

Promovarea si mediatizarea tuturor proiectelor este o sarcina ce revine echipei Creartes Land si pe care o vom realiza cu mare drag pentru toti copiii talentati ce isi vor manifesta dorinta de implicare.


Caravana Toamnei

img

Perioadă desfăşurare: 07.10.2013 – 03.11.2013

Proiectul artistic este dedicat copiilor între 6-14 ani şi se va desfășura în incinta a trei instituții școlare. Caravana toamnei presupune o colaborare fructuoasă între elevii mai multor școli bucureștene, activitate care se va încununa cu o lucrare mare, cu subiect automnal.

Lucrarea finală va fi expusa in cadrul AFI Palace Cotroceni, Duminica 3 noiembrie 2013 la ora 18.00. Tabloul va reprezenta un peisaj de toamnă iar tehnica de lucru va fi colajul din hărtie și materiale textile.

Scopul proiectului este de a oferi posibilitatea tuturor elevilor de a-și exprima creativitatea în cadrul unui proiect amplu, de a stimula copiilor pentru a lucra în echipă și de a participa la realizarea unui proiect comun de mari dimensiuni.

Copii vor avea la dispoziție toate materialele necesare activității iar fiecare eveniment va fi acompaniat de momente muzicale.

Caravana toamnei se va încheia într-un spațiu public, loc unde se va crea cea de a patra piesă a lucrării. Aceasta va fi realizată de publicul larg, inițiat și mai puțin inițiat care va avea șansa să se exprime prin culoare.

În final cele patru panouri se vor uni ca într-un puzzle, formând o lucrare impresionantă, care să încununeze munca copiilor și să le răsplătească eforturile. Evenimentul de încheiere va fi însoțit şi de o piesă teatrală intitulată ,,Călătorie în lumea artelor"compusă realizată de echipa Creartes Land.

Comunicare prin artă este o cale sigură de cunoaștere și autocunoaștere iar limbajele artistice de exprimare contribuie la întemeierea unei prietenii temeinice între copii.

Aceste motive sunt dovada certă că astfel de proiect poate servi drept model pentru educația formală și nonformală românească, mediu adecvat pentru o liberă exprimare prin artă.

Locul de desfăşurare: în cadru şcolilor partenere şi finaliatea proiectului în cadrul unui centru comercial din Bucureşti.

IMAGINI AICI
img

Parteneri

Educatia prin arta este prioritatea noastra.

Creartes Land isi propune sa promoveze valorile culturale romanesti.

Daca doriti sa devenim parteneri in aceasta calatorie va asteptam cu drag.

Contact

0311 072 463
0747 172 429
0727 333 306

E-mail: office@creartes.ro

Strada Gala Galaction nr. 85
Bucuresti, Romania