Avizier

29 Mai 2015
img

27 Aprilie 2015
img

06 Martie 2015
img

02 Martie 2015
img

22 ianuarie 2015
img

13 decembrie 2014
img

4 decembrie 2014

Ne pregatim pentru "Serbarea magica de Cracun"
Cu pasi grabiti ne apropiem de sarbatorile de iarna motiv pentru care impodobim bradul cu cele mai frumoase globuri, decoram casa cu reni saltareti, invatam colinzi inspirate si ne pregatim de o serbare magica ,,Craciun de Poveste”. Serbarea de Craciun cu un bogat repertoriu actoricesc si muzical se va tine in ziua de Sambata, 13 decembrie 2014, orele 11.00 in cadrul localului Godot Café Teatru. Piticii talentati inscrisi in programul de after school al centrului educational Creartes Land sunt pregatiti sa-ti incante publicul cu o piesa teatrala de exceptie.

  img

27 noiembrie 2014
img

14 noiembrie 2014

Cursuri de limba germana.
Vineri, 14 noiembrie, dam startul sedintelor de limba germana.
Pentru inscrieri sau mai multe detalii legate de desfasurarea cursului nu ezitati sa ne contactati!
img

Luni, 25 august 2014

Reorganizarea claselor
Incepand cu anul scolar 2014-2015 Centrul Educational Creartes Land va organiza clasele pe nivele de studiu. Invatatorii si profesorii de specialitate se vor adresa copiilor in functie de varsta si nivelul lor de studiu asa incat sa creeze un mediu educational placut si eficient. Copiii vor beneficia de toata atentia si grija necesara potrivit necesitatilor varstei si cerintelor educational-scolare.

Vineri, 22 august 2014

Clubul de karate
Creartes Land tine sa diversifice paleta cluburilor sportive pentru copii energici, voiosi si sanatosi. Clubul de karate pune accent pe latura formativa si educativa a artelor martiale, vizand accente ce tin de autocontrol, disciplina, respect, vointa, dorinta de a pregresa, autodepasire si spirit de echipa. Doritorii sunt asteptati la o lectie demonstrativa gratuita pe data de 19 septembrie orele 17.00.

23 iunie 2014

Summer School Preşcolar
Creartes Land pe data de 23 iunie inaugurează programul Summer School Preşcolar care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4-6 ani.
Oferta educaţională conţine activităţi de limbă şi comunicare, activităţi logico-matematice, educaţie muzicală şi plastică, arta teatrală, club de ştiinţe,
limbă engleză şi multe jocuri distractive. Înscrierile se fac în perioada 2-16 iunie. Va aşteptam!
img

Duminică, 1 iunie 2014

Sărbătoarea Copilăriei
Creartes Land în parteneriat cu Afi Palace Cotroceni vă invită la Sărbătoarea Copilăriei. Evenimentul se va desfăşura între orele 11:00-12:00, lângă patinoar.
Corul de copii CREARTERIA vă invătă să sărbătorim împreună Ziua Internaţională a Copilului prin muzică, teatru şi voie bună.
Cu mult talent şi energie vom dărui şi primi bucurie printr-un recital vocal de excepţie. Vă aşteptam!

11 aprilie 2014

Saptamana ALTFEL
In saptamana ALTFEL copiii de la Creartes Land au avut diverse activitati, printre care Vizita la Muzeul Theodor Aman, Pictura de icoane pe sticla si concert instrumental la Scoala Gimnaziala ”Pia Bratianu”.

21 Martie 2013

VINO IN MAREA AVENTURA! Creartes Land te poarta pe aripile vesele ale vacantei!
img

30 Ianuarie 2013

În luna februarie 2014 Creartes Land îşi lărgeşte gama cluburilor opţionale.

Clubul de Sah este clubul potrivit copiilor care doresc sa-şi antreneze abilitaţile de analiză, răbdare, soluţionare spontană, decizie, competiţie şi nu în ultimul rând să le stimuleze încrederea în forţele proprii. Jocul de şah are funcţia de antrenare psihologică sau de preambul al activităţilor de muncă propriu-zise, respectiv exersarea de strategii, antrenamentul pentru activitate, adaptarea la dificultăţi. Cursul se va ţine în fiecare joi între orele 15.00-16.00 şi va dura 60 min. Modulul de sah pentru începatori este conceput pentru opt şedinte şi va costa 200 lei.

Toti doritorii de şah sunt aşteptati la inscrieri!

img Clubul Sweet Land este o invitaţie într-o lume a dulciurilor colorate şi atrăgătoare. Clubul se adresează micilor cofetari interesaţi să modeleze în marţipan eroii preferaţi şi tărâmuri de basm. Realizarea elementelor de décor în cofetarie va stimula creativitatea copiilor pofticioşi şi energici. Clubul se va tine în fiecare marti intre orele 16.00-17.00 si va dura 60 min.

Pentru inscrieri nu ezitati sa ne sunati sau sa ne scrieti!

img

06 Ianuarie 2013

Creartes Land vă invită Sămbătă, 11 ianuarie la trei cluburi de excepţie!

Zumba Kids este programul ideal pentru copii dornici de mişcare, muzică, distracţie şi dans. Zumba Kids este o combinaţie spectaculoasă de elemente din gimnastică, aerobică şi elemente din diferite stiluri de dans. Fiecare oră de Zumba Kids oferă copiilor o porţie zdravănă de sănătate şi distracţie! Aşteptăm toţi doritorii sâmbăta, între orele 11.00-12.00.

English Fairytales este cursul perfect pentru copii care îşi doresc să înveţe în mod activ şi creativ limba engleză. Basmele sunt contextul ideal pentru citit, scris şi vorbit iar cei mici îşi vor consolida cunoştinţele într-un mod plăcut şi amuzant. Vă aşteptăm să pătrundem împreună în minunata lume a poveştilor sâmbăta, între orele 14.00-15.00!

Cufărul fermecat este un atelier de bricolaj care îşi propune să stimuleze creativitatea copiilor. Cursul presupune transformare unor obiecte fără utilitate, adunate de prin casă sau scoase din şifonierul bunicii, într-o operă de artă. Aşteptăm toţi copii curioşi, talentaţi şi harnici să descopere lumea misterioasă a artelor, sămbăta între orele 12.00-13.30.
img

29 noiembrie 2013

Creartes Land impreuna cu Afi Palace Cotroceni va invita la ateliere de creatie pentru copii, Duminica, 1 Decembrie si Luni, 2 decembrie intre orele 13:00-18:00, langa patinoar.

În atmosfera calda si magica a lunii decembrie, plina de culoare si inspiatie, copiii pot sa-si manifeste creativitatea prin pictura, grafica, aplicatii, diverse confectii si multe alte activitati captivante, toate imbinate cu joc si muzica de catre profesorii de la Creartes Land.

Ateliere creative:
• Handmade winter crafts
• Atelier de pictura – felicitari de sarbatori
• Obiecte traditionale romanesti

Va asteptam cu drag!

img

27 noiembrie 2013
Au inceput lecţiile de tobe

Copilul tău are multă energie? Înscrie-l acum la cursurile de TOBE oferite de CREARTES LAND! Ritm, forță și distracție – o experiență inedită! Crealtes Land le propune copiilor indrǎzneți un club palpitant - clubul de tobe împreună cu domnul profesor Florin Hamza!

img

26 noiembrie 2013

Decembrie de poveste!
Vă așteptăm cu drag să recreăm magia sărbătorilor de iarnă în atelierele lui Moș Crăciun!

• O lume de poveste – atelier de pictură pe obiecte decorative
• Micii spiriduși – atelier de creație
• Căsuța din turtă dulce – decorațiuni dulci
• Chocolate Story– english time
• Orășelul magic – atelier de machete
• Jucării nazdrăvane – workshop art design
• Atelier de quilling – atelier de creație
• Colinde – teatru muzical pentru copii
• Tea story - english time
• Povestea brazilor de Crăciun – workshop art design
• Cuentos de invierno – espaniol
• Povești de Crăciun - workshop actorie

Copiii înscriși în cadrul programul de after school beneficiază de gratuitate la atelierele din timpul săptămânii. Mai multe detalii aici

img 18 noiembrie 2013

Camera de Logopedie
Camera de logopedie este colorata si vesela! Materialele sunt aranjate astfel incat sa ii starneasca curiozitatea copilului si mai ales sa ii permita sa se exprime liber. Fiecare copil are un stil unic de comunicare si pe langa limbajul nonverbal, are nevoie de material verbal si de posibilitatea de a utiliza adecvat, inteligibil si acceptabil acest material. Defectele de vorbire, tulburarile de scris, de citire, de voce, imposibilitatea de a se exprima oral, in scris, prin desen, etc, afecteaza copii, impiedicandu-i sa fie ei insusi. Impreuna putem corecta defectele de vorbire ale copilului iar el isi va imbogati vocabularul, imaginatia si isi va dezvolta gandirea si creativitatea! Programul orelor de logopedie se stabilesc impreuna cu psihologul nostru, de luni-sambata, in intervalul 10.00-18.00.

15 noiembrie 2013

Lectii de Chitara
In cadrul lectiilor de chitara pentru incepatori se invata notiunile de baza ce tin de notele muzicale si ritm, dar si acorduri folosite uzual, tehnica instrumentala de baza.Pe parcurs, cand se trece la un nivel intermediar, se va putea aborda un repertoriu de piese in deplin acord cu nivelul de studiu, urmarindu-se atingerea unui nivel de performanta avansat.

img

img 13 noiembrie 2013

Clubul Povesti in limba spaniola
Centrul Educațional CREARTES LAND vă propune un concept special pentru elevii care își doresc dezvoltarea creativității, abilităților de comunicare și de scriere literară în Limba Spaniolă. Clubul Povesti in Limba Spaniola are loc în fiecare miercuri, intre orele 17.00-18.00.

06 noiembrie 2013

In luna Noiembrie beneficiati de reducere de 50 % la Clubul de Art Design
Dragi copii, vă invităm să descoperiți lumea misterioasă a liniilor, proporțiilor și tendintelor arhitecturale și vestimentare! Clubul de Art Design propune metode creative de studiu și cercetare a designului, fie vestimentar, de obiect sau ambiental. Activitățile conțin teme de identificare a materialelor, a formelor și a dimensiunilor, precum și a tehnicilor de prelucrare, prin realizarea de machete, colaje și prototipuri. Scopul principal al cursului este de a dezvolta abilitățile artistice ale copiilor relației dintre obiect și spațiu, utilizator și producător. Clubul Art Design are loc în fiecare marti, între orele 17.00-18.00.

img

img 05 noiembrie 2013

Clubul de Pictura - in fiecare luni, intre orele 17.00-18.00
Cursul este dedicat in special copiilor care se simt atrasi de jocul culorilor, de magia spatiilor si misterul umbrelor furisate in tacerea panzei, de varful delicat al unei pensule visitoare. Pictura, desenul, artele vizuale, pot fi un mod de viata, o forma de cunoastere prin intermediul imaginilor plastice, deoarece contribuie din plin la dezvoltarea personala a oricarui copil sau adult.

Prin arta, copilul reuseste sa beneficieze de aceste parghii de dezvoltare si ii da posibilitatea ca tot ce traieste si simte sa exprime in creatiile sale artistice. Noi, ca profesori, le oferim tehnicile si le dezvoltam abilitatile, stimulandu-i in aceasta directie.

03 noiembrie 2013

Duminica, 3 noiembrie 2013, ne-am bucurat cu totii de spectacolul "Caravana Toamnei" si de premiera piesei de teatru pentru copii "Calatorie in lumea artelor".

Evenimentul, organizat de Creartes Land in parteneriat cu Afi Palace Cotroceni, a reusit sa capteze atentia sutelor de vizitatori, atat invitati de la scolile participante in proiect, cat si vizitatori atrasi de atmosfera antrenanta, muzica si talentul micilor artisti.

Copiii au avut parte de multe surprize placute, spectacolul a fost plin de culoare, umor, muzica si voie buna! Micii actori ai centrului educational Creartes Land au incantat publicul cu o poveste vesela despre arte, inspiratie si prietenie!

Ei au fost sustinuti de catre colegii lor, elevi de la Liceul Bilingv Miguel de Cervantes, Scoala de Muzica si Arte Plastice "Iosif Sava", Colegiul de Muzica "George Enescu" si elevi de la Scoala Gimnaziala "Eugen Barbu". Cu totii au devenit de fapt, spiridusii magici care l-au ajutat pe Creartes sa realizeze tabloul imens din camera sa. Cu emotii si entuziasm, copiii actori au dat viata unor personaje haioase, pline de farmec si umor. Impresionantul tablou, un colaj de hartie, carton si materiale textile, lung de 4 metri si inalt de 2 metri, a fost atractia zilei in centrul Comercial Afi Palace Cotroceni.

Copiii din rolurile principale:
CREARTERIA – Anastasia Ioana Zavodnik | CREARTES – Rares Rasnoveanu | FAYA – Sara Cojocaru | EIRINA – Shara Danoiu | TIUP – Mario - Alexandru Banu

img Coloana sonora a piesei de teatru, precum si momentele muzicale antrenante, solouri instrumentale, au purtat semnatura trupei Recovery. Tinerii muzicieni din trupa s-au integrat atat de frumos in atmosfera de poveste si dupa cum ne-au marturisit, s-au simtit inca odata copii. Toti spectatorii au fost incantati de coltul de toamna aparut langa patinoar.

Spectacolul s-a incheiat cu o tombola surpriza pentru toti copiii participanti in proiect. Acestia au primit dulciuri de la Sweet Ela, o chitara si partituri muzicale oferite cu generozitate de partenerii nostri Music & Moore, precum si cursuri gratuite de muzica, art design, pictura, limba spaniola, oferite cu multa bucurie de catre Centrul Educational CREARTES LAND!

Multumim partenerilor nostri: Afi Palace Cotroceni pentru găzduire, multumim Music & Moore pentru chitara si partiturile de pian oferite cadou in cadrul tombolei, multumim celor mai dulci partenerii ai nostri – Sweet Ela pentru dulciurile oferite tuturor copiilor participanti si nu in ultimul rand multumim conducerii scolilor partenere in acest proiect, cadrelor didactice care ne-au spijinit si copiilor care au realizat impresionantul tablou.

Impreună am reusit sa transformam anotimpul toamna intr-o poveste frumoasa!
img

01 noiembrie 2013

In luna Noiembrie beneficiati de reducere de 50 % la cursurile de Canto
Modulul de canto, poate constitui o baza solida pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor, punandu-le ȋn valoare un doar calitatile vocale native, dar si pe cele interpretative si scenice. Noi credem ca orice activitate întreprinsa de cǎtre copii, trebuie sa fie orientata spre viitor. Pentru ei, dezvoltarea muzicala trebuie sa mearga în paralel cu cea psihosomatica. A fi solist, a canta la un instrument, sau vocal, în faţa familiei este un lucru incitant pentru copii si trebue sa fie incurajati in demersul lor! Programul cursurilor de Canto se stabilesc impreuna cu profesorul, in intervalul 10.00-18.00 de luni-sambata.

img 18 octombrie 2013

Elevii din clasa a III-a B de la Liceul Bilingv Miguel de Cervantes ne-au ajutat vineri, 18.10.2013 sa realizam primul din cele 4 tablouri din cadrul proiectului " Caravana Toamnei" organizat de Creartes Land in parteneriat cu Afi Palace Cotroceni. Tot vineri, ne-au impartasit din talentul lor si elevii de la Scoala de Muzica si Arte Plastice " Iosif Sava" , realizand al doilea tablou din cadrul proiectului " Caravana toamnei" . Tabloul ales de ei a fost plin de detalii de toamna, motiv pentru care elevii au avut doua ore pline de creatie. Impreuna au descoperit tainele tehnicii colajului, au invatat sa combinam culorile si diverse materiale textile si si-au testat creativitatea!

02 octombrie 2013

Incepem luna octombrie in pasi de SALSA! Noi dam toamnei energie si culoare! Prinde–i ritmul! Muzica, miscare, armonie, trei coordonate esentiale ale dansului. Atunci cand bucuria inunda sufletul, reactia fireasca a oricarui om este dansul. Dansul transforma, armonizeaza, implineste fiinta umana. Pentru copii, dansul este cea mai frumoasa si mai placuta forma de a-si consuma constructiv energia. Miscarea in sine este un element esential si absolut necesar unei dezvoltari armonioase a copiilor nostri. Dansul poate fi si o forma de terapie, de cunoastere, de experimentare si ajuta copiii sa se coordoneze fizic foarte bine, sa-si constientizeze gesturile, gandurile, emotiile si sa-si gestioneze astfel din ce in ce mai bine si mai cumpatat dorinta fireasca de autonomie.

img

01 octombrie 2013

In luna octombrie va invitam sa participati la CARAVANA TOAMNEI! Demaram un proiect indraznet pentru copii talentati. Alatura-te si tu CARAVANEI noastre!
Proiectul artistic este dedicat copiilor intre 6-14 ani si se va desfasura in incinta a trei institutii scolare. Caravana toamnei presupune o colaborare fructuoasa intre elevii mai multor scoli bucurestene, activitate care se va incununa cu o lucrare mare, cu subiect automnal. Lucrarea finala va fi compusa din patru panouri care la final vor compune un tot intreg. Fiecare dintre cele trei panouri va fi realizat in scoli diferite iar cel de-al patrulea segment va fi creat de catre copii in cadru unui eveniment public, intitulat ,,Caravana toamnei". Tabloul va reprezenta un peisaj de toamna iar tehnica de lucru va fi colajul din hartie si materiale textile. Caravana toamnei se va incheia intr-un spatiu public, loc unde se va crea cea de a patra piesa a lucrarii. Aceasta va fi realizata de publicul larg, initiat si mai putin initiat care va avea sansa sa se exprime prin culoare. În final cele patru panouri se vor uni ca intr-un puzzle, formand o lucrare impresionanta, care sa incununeze munca copiilor si sa le rasplateasca eforturile!
img

24 septembrie 2013
Workshop "Tehnica picturii in acuarela"

Astazi ne-am distrat in lumea culorilor alaturi de copii prezenti in cadrul Creates Land. Am aflat impreuna povestea picturii in acuarela, am facut exercitii de lucru in acuarela: stropire, amprentare,dublarea imaginii, am vizionat prezentarea tehnicilor de lucru: ud pe ud, ud pe uscat, uscat pe uscat – ceea ce ne-a impresionat foatre mult! Am invatat despre curente si reprezentanti de seama care au folosit tehnica acuarelei in lucrarile lor si am incercat si noi tehnicile de lucru. Finalul a fost deosebit – cu toti ne-am straduit sa facem cea mai frumoasa lucrare colectiva care a avut ca tema „Spectacolul toamnei" si a meritat! Rezultatul a fost unul inedit – la fel ca si petrecerea dupa workshop.

img

Parteneri

Educatia prin arta este prioritatea noastra.

Creartes Land isi propune sa promoveze valorile culturale romanesti.

Daca doriti sa devenim parteneri in aceasta calatorie va asteptam cu drag.

Contact

0311 072 463
0747 172 429
0727 333 306

E-mail: office@creartes.ro

Strada Gala Galaction nr. 85
Bucuresti, Romania