Viziune

Echipa Creartes isi doreste sa vina in sprijinul sistemului national de educatie, in vederea obtinerii performantei in invatamant, dar si in sprijinul parintilor ce isi doresc pentru copiii lor o educatie aleasa. Credem cu tarie ca un copil ce va creste inconjurat de arta, de muzica, teatru, are toate sansele sa-si deschida in viata mult mai multe usi pentru a reusi, indiferent de domeniul in care va activa mai tarziu ca adult. Aici se afla cheia noastra si intr-o astfel de viziune am dezvoltat acest proiect cu adevarat indraznet.

Pentru noi, fiecare copil este unic si fiecare parinte are o poveste importanata de viata. Fiecare familie are cultura si obiceiurile sale. In CREARTES LAND ne dorim o abordare cat mai corecta in raport cu nevoile copilului si cu aspiratiile tuturor celor implicati in procesul de formare al acestuia, pentru a reusi sa oferim intregii familii o experienta cu adevarat placuta alaturi de noi.

Viitorul se construieste ACUM. Daca nu-l construim pentru copiii nostri, atunci pentru CINE? Daca nu ACUM, atunci CAND? Daca nu noi, atunci CINE?


Misiunea noastra

Valori

img img

Parteneri

Educatia prin arta este prioritatea noastra.

Creartes Land isi propune sa promoveze valorile culturale romanesti.

Daca doriti sa devenim parteneri in aceasta calatorie va asteptam cu drag.

Contact

0311 072 463
0747 172 429
0727 333 306

E-mail: office@creartes.ro

Strada Gala Galaction nr. 85
Bucuresti, Romania