Lectii de pian

Muzica este cea mai profundă şi complexă dintre arte.

img Ea se adreseaza direct sufletului si tocmai de aceea impresionează de timpuriu copiii. Cantecele, lucrarile muzicale inspirate le produc acestora emoţii plăcute şi puternice, le însotesc jocurile şi copilăria. Toti copiii au o înclinaţie naturală către muzică, aceasta ajutȃndu-i sa-si exprime sentimentele si emotiile cele mai profunde.

La ce imi foloseste educaţia muzicală ?

Educaţia muzicală este o componentă de bază in formarea personalitatii fiecărui om. Muzica, ne face mai atenţi la detalii, mai sensibili şi mai inclinaţi spre a aprecia frumosul. În educaţia copiilor, muzica este aceea care ajută la dezvoltarea nivelului mental şi a celui emoţional intr-un mod armonios, ajuta copilul să isi formeze si să işi dezvolte gandirea abstractă, să se relaxeze prin artă, să fie atent la crearea ei şi, de ce nu, să fie un creator de artă.

Toate modulele de arta, propuse de catre echipa Creartes sunt gandite in asa fel incat sa dezvolte proiecte sub forma unor manifestari artistice; mai exact spectacole, concerte, productii artistice. Avem o viziune sincretica asupra artei si dorim sa trezim, sa dezvoltam, sa incurajam si sa promovam inteligenta creativa a copiilor nostri.

Lectiile de pian sunt sustinute de catre profesori de specialitate si sunt insotite de ore suplimentare de teoria muzicii. Acest aspect este foarte important, tinand cont de faptul ca limbajul muzical este asemenea unui alt alfabet ce trebuie descoperit, invatat si utilizat pana la nivel de arta. Modulul instrumental de pian va fi integrat in proiectul ORCHESTRA COPIILOR si KIDS ON BROADWAY, proiecte ambitioase, pe care ne dorim sa le dezvoltam si sa le promovam in spatiul cultural romanesc.

Acest modul urmăreşte dezvoltarea abilităţii fiecărui copil – elev de a comunica într-un mod diferit faţă de limbajul scris şi vorbit. Este un mijloc prin care cei mici si cei mai mari îşi cultivă talentul şi auzul muzical. Se stimulează spiritul de învingător, iar copiii vor avea o responsabilitate proprie. Modulul de pian se adresează scolarilor fie incepatori, fie celor de nivel intermediar, sau celor avansati şi poate fi parcurs în cadrul cursurilor ce au durata de 45 minute .

Lectiile de pian ofera si posibilitatea citirii de partituri la prima vedere, recunoasterea si reproducerea unor sunete si fragmente muzicale, teorie muzicala, tehnica pianistica, repertoriu, improvizatie si armonie muzicala.

Parteneri

Educatia prin arta este prioritatea noastra.

Creartes Land isi propune sa promoveze valorile culturale romanesti.

Daca doriti sa devenim parteneri in aceasta calatorie va asteptam cu drag.

Contact

0311 072 463
0747 172 429
0727 333 306

E-mail: office@creartes.ro

Strada Gala Galaction nr. 85
Bucuresti, Romania