Lectii de chitara

Muzica este cea mai profundă şi complexă dintre arte.

img Ea se adreseaza direct sufletului si tocmai de aceea impresionează de timpuriu copiii. Cantecele, lucrarile muzicale inspirate le produc acestora emoţii plăcute şi puternice, le însotesc jocurile şi copilăria. Toti copiii au o înclinaţie naturală către muzică, aceasta ajutȃndu-i sa-si exprime sentimentele si emotiile cele mai profunde.

La ce imi foloseste educaţia muzicală si lectiile de chitara ?

Educaţia muzicală este o componentă de bază in formarea personalitatii fiecărui om. Muzica, ne face mai atenţi la detalii, mai sensibili şi mai inclinaţi spre a aprecia frumosul. În educaţia copiilor, muzica este aceea care ajută la dezvoltarea nivelului mental şi a celui emoţional intr-un mod armonios, ajuta copilul să isi formeze si să işi dezvolte gandirea abstractă, să se relaxeze prin artă, să fie atent la crearea ei şi, de ce nu, să fie un creator de artă.

Toate modulele de arta, propuse de catre echipa Creartes Land sunt gandite in asa fel incat sa dezvolte proiecte sub forma unor manifestari artistice; mai exact spectacole, concerte, productii artistice. Avem o viziune sincretica asupra artei si dorim sa trezim, sa dezvoltam, sa incurajam si sa promovam inteligenta creativa a copiilor nostri.

In cadrul lectiilor de chitara pentru incepatori se invata notiunile de baza ce tin de notele muzicale si ritm, dar si acorduri folosite uzual, tehnica instrumentala de baza. Pe parcurs, cand se trece la un nivel intermediar, se va putea aborda un repertoriu de piese in deplin acord cu nivelul de studiu, urmarindu-se atingerea unui nivel de performanta avansat.

Lectiile de instrument sunt sustinute de catre profesori de specialitate si sunt insotite de ore suplimentare de teoria muzicii. Acest aspect este foarte important, tinand cont de faptul ca limbajul muzical este asemenea unui alt alfabet ce trebuie descoperit, invatat si utilizat pana la nivel de arta. Modulul instrumental de chitara va fi integrat in proiectul ORCHESTRA COPIILOR.

Parteneri

Educatia prin arta este prioritatea noastra.

Creartes Land isi propune sa promoveze valorile culturale romanesti.

Daca doriti sa devenim parteneri in aceasta calatorie va asteptam cu drag.

Contact

0311 072 463
0747 172 429
0727 333 306

E-mail: office@creartes.ro

Strada Gala Galaction nr. 85
Bucuresti, Romania