Cursuri de dans

Muzica, miscare, armonie, trei coordonate esentiale ale dansului. Atunci cand bucuria inunda sufletul, reactia fireasca a oricarui om este dansul.

Dansul transforma, armonizeaza, implineste fiinta umana . Pentru copii, dansul este cea mai frumoasa si mai placuta forma de a-si consuma constructiv energia. Miscarea in sine este un element esential si absolut necesar unei dezvoltari armonioase a copiilor nostri. Dansul poate fi si o forma de terapie, de cunoastere, de experimentare si ajuta copiii sa se coordoneze fizic foarte bine, sa-si constientizeze gesturile, gandurile, emotiile si sa-si gestioneze astfel din ce in ce mai bine si mai cumpatat dorinta fireasca de autonomie.

De ce puzzle dance ?

Echipa Creartes Land propune o abordare a lectiilor de dans putin diferita, sub forma unor module tematice interdependente, ce pornesc de la elementele de balet clasic, mergand pana la stiluri diferite de dans modern si chiar de dans popular romanesc, sau specific altor popoare.

Consideram ca acest mod de abordare a dansului contribuie inclusiv la dezvoltarea unei bune strategii in ceeace priveste cultura generala a copiilor, oferindu-le nu doar informatii despre o anumita cultura, sau zona geografica, dar si o experienta concreta prin intermediul dansurilor si costumelor specifice altor popoare. Dansul ajuta copiii sa creasca frumos, sa aiba un bun tonus fizic si psihic si le ofera sansa de a avea o prezenta eleganta in orice situatie de viata.

Parteneri

Educatia prin arta este prioritatea noastra.

Creartes Land isi propune sa promoveze valorile culturale romanesti.

Daca doriti sa devenim parteneri in aceasta calatorie va asteptam cu drag.

Contact

0311 072 463
0747 172 429
0727 333 306

E-mail: office@creartes.ro

Strada Gala Galaction nr. 85
Bucuresti, Romania